Nejčastější analyzované parametry:
Smyslová vyšetření
Nejčastější analyzované parametry:
Obal |
Konzistence |
Chuť |
Vzhled řezu |
Chuť a vůně |
Barva |
Termostatová zkouška |
Zkouška na hermetičnost obalů |
Metody stanovení: |
Smyslové a makroskopické zkoušky popisné |
Smyslové a makroskopické zkoušky popisné – fyzikální nečistoty |
Vyšetření pitné vody |
voda pitná – chemické, mikrobiologické a biologické analýzy v rozsahu vyhlášky 252/2004 Sb. a ve změně dané vyhláškou 187/2005 Sb., dle směrnice EU 98/83/EC |
Smyslová vyšetření
Senzorickou analýzou potravin nabízíme výrobcům sledování kvality výrobku. Smyslové zkoušky jsou důležité při vývoji nových výrobků, stanovení doby minimální trvanlivosti a monitoringu změn během skladování.